Mid Year Exam

 ♥  24 mei 2011

Bahasa Inggeris 1 & 2
Geografi

 ♥   25 mei 2011

Pendidikan Islam
Kemahiran hidup

 ♥   26 mei 2011

Science 1 & 2

 ♥   27 mei 2011

Mathematic 1 & 2

huh...minggu nie exam..harap2 dapat jawab semuanye....huhu..nie post yang terakhir setakat nie ~~...maybe mule update balik hari 28 mei 2011....=)...

 ♥

 ♥

 ♥

 ♥

 ♥



there's gonna be a time when people tell you..you cant live your dreams
this is what i tell them

NEVER SAY NEVER




♥ Thanks for reading..luv yaa ♥

errr ~~

=.='...huh...hari nie...hari yang err...HHA...why ??..nanti aku bagitahu...huhu...tadi perikse BM ok jewk...tak de la susah mane punn...but sejarah...=.='..agak susah la....insyaallah dapat B..huhu...mase rehat...aku..fara...ieka & fizza lepak kat bawah...bace BM...then aku terbagitahu something...yang tak sepatutnye ieka tahu..


hoh0...=P...then aku janji nak bagitahu dia...isnin minggu depan...dekat AKLI....tau ~~...=)...then naek rehat...=.='...start la pergaduhan...HHA...nie just gaduh2 kawan....xD....huhu..nie punn pasal big butt....=P..gilee...HHA..


otak dyeorg...masing2 dah blue...HHA...=P...naek gilee aku duduk belakang dyeorg...nak study kejap punn tak boleh....big butt la..flat laa...=.='...kerja nak scan orang jewk...HHA...ish2....bilee  la dyeorg nak taubat ~~...=)


then...balik ~~..masing2 yang terlibat dalam gaduh2 tu cover butt masing...HHA...ape pun tak boleh la...haha.....tadi aku tengok lukisan si budak baru...smart ~~...=)..aku memang tau dye pandai lukis..mase seni hari tu...lawa jugak...eh2...aku nie..memuji dye plak...haha..tak pasal2 kembang...=P...haha...


mase aku terpacak sorang2 at car park tu...tibe2 ade budak gedik datang...errr ~~...kembar pulak tu...haha...=P...entah la...rase kemenyampahan pulak tengok dyeorg...=P....blah..blah..blah..my mama punn sampai...=)..nasib baek ~~...huhu...


p/s: hari nie aku belajar 1 word dari fara...ste-pad a.k.a test pad....HHA..fara2...buat lawak pulak...xD..
♥ Thanks for reading..luv yaa ♥

Mean


hey minah ~ !!
why you gotta be so MEAN ??

aku tak suke orang yang BAJET HOT macam kau minah...puihh...=P...geram seyh aku dengan makhluk allah yang aku maksud kan tadi...asal nampak aku jewk..jeling ~~....=.='...aku tahu mate kau lawa...ade 4 pulak tu...BHAHA....=P... seriously ape masalah kau ha ??..

♥ Thanks for reading..luv yaa ♥

He accept it

=)...sape HE tu??...huhu..nanti aku bagitahu korang...XD...tadi kteorg exam...just seni & sivik....seni boleh tahan senang...but sivik boleh tahan susah...HHA...=P...tak pernah2 dapat soalan sivik susah macam tuu ~~... mase jawab seni tadi...a bit bored laa...coz aku siap agak awal...haha..entah betul ke tak...=P..


then mase rehat...aku & farah pergi perpustakaan coz nak pinjam & pulang buku...=)...budak2 dah insaf niehh...haha...baru jewk nak masuk library tu...tibe2 aku nampak 1 sign nie...dia suruh bukak kasut...=.='...haha..ape seyh..kenape nak bukak kasut plak..adoii...stokin aku lawa gilee mase tuu...haha..


stokin fara pun lawa jugak....haha..budak2 insaf konon...=P..then dah siap2 pilih buku...pergi kantin japp...beli cup cake kecik tu...tak sedap punn...haha..tapi kena makan jugak...coz fara cakap..kalau dia tak makan..nanti perut dia bunyi macam nie..

" mummy saye lapar....nak makan.. ~ !!..."


haha...dasyat betul perut dia...XD...huhu..then naek la kelas...malas betul nak naek...penat ~~...masuk jewk kelas...budak2 lelaki berkumpul & budak cina perempuan...aku ingat sape la lelaki tu...last2 zahin rupe nye..hmmm...aku tak tahu kenape budak cine obses dengan zahin..ape jewk dia ade... setakat _______....haha..tak ley cakap...lancauuu...=P..nie perbualan tadi..


budak cina 1 : zahin saya punye..
budak cina 2 : saya punye laa..
budak cina 1 : hey...awak punye amir laa..(amir bawang)
budak cina 2 : saya nak dua...


HHA...ape seyh...pelik sungguh...kalau budak cina gilee kan zahin...budak melayu gilee kan ching ann...HHA..kan..kan??...dah la comel...tadi haikal pakai kan dia songkok..=)...sooo cute meyhh..haha..then bla..blah..blah..time tuk sivik pulak...=.='...susah ~~...pade aku laa....haha..


ok2...skip mase balik tadi...=)...HE a.k.a azizul accept it...IT tu kertas bentuk love..ade tulis IEKA besar2 kat depan...and belakang tulis..azizul *double love*....aku & farah kan nakal...so kteorg bagi haikal..suruh kasi dia..haikal pun kasi laa..yang tulis name dia tu...fara...=)..yess..kteorg memang nakal..


tak ku sangka...dan tak ku duga...dia amik...then simpan ~  !!!...wa lau wey....biasenye budak lelaki laen...dia campak jewk love tu mane2...haha..kembang ieka...=)...ieka..kalau jodoh tak ke mane...1 pergi....1 datang...=)...waah ~ !!...bez nye...dia terima ieka...jelez tau aku....HHA..no laa..JK...=P..


ok2....dah stop merepekING...=)..esok cuti..and time for study...XD...haha...k la...bubbye....
♥ Thanks for reading..luv yaa ♥

Budak Baru

today..3wukm received a new kid a.k.a budak baru....haha...tadi mase aku tengah borak2 dengan annisa & haikal pasal seni...ade sorang budak lelaki datang menyampuk..dia cakap " ade meja kosong tak??..."...so aku toleh la tengok mamat nie...

i was like.." woooaaaahhh....what??!!...seriously.." haha...0.o...terkejut gilee kott aku mase tu...aku kenal dia...so untuk memastikannye lagi...aku tanye la dia.." azizul eh??.." dia angguk kepale...." saujana??.."..dia cakap.." a'ah.."..

...confirm ~ !!..budak tuu...haha...=P...then dia blah dengan haikal cari meja...annisa cakap.." comel ~ !!..."..haha...raimi & intan pun same..haha...

yes...i agreed....dia agak comel...tapiiiiii....bile tengok muke dia lame2..=.='...only god will know...haha...=P...sorang dah nak pindah..sorang datang....=)...pandai2 la pikir sape,,,huhu...=P...ok2...dah..stop pasal budak baru tuhh...haha..hari nie jugak birthday mummy a.k.a cikgu azila...class teacher 3wukm...=)

mase perjumpaan budak2 yang pergi AKLI...kteorg nyanyi ramai2...wah ~ !!...tersenyum jewk cikgu cun sekolah kte...=)...haha..cikgu azila cakap...nanti kat sane...boleh pilih room mate...=)...as usual la...aku, fara, zainab and ieka....kteorg nak amik 1 blik 4 orang...XD..

nasib baek smkl jewk....kalau macam kem darjah 6 tuhh....=.='...i hate that...haha...=P...then bla..bla..bla...mase balik tadi..ok jewk..nothing special...aku duduk dengan wany & jiha tadi...=)...tak samapi 1 minit...mama aku dah sampai...haha...

and for the second time...mama aku amik betul2 depan mamat tu....=.='...adoiii...haha...=P...dah la.....nak blah daripade sini..haha..=P..esok sivik & seni 1....dapat E punn tak pe kan cikgu haziq??...HHA....=P...


♥ Thanks for reading..luv yaa ♥

new phone??




=P...my so called phone...HHA...ape seyh...mentang2 la papa aku dah beli phone baru...yang cikai kasi aku...bhahah...great ~ !!...=)...tapetape...at least aku dah pakai phone sekarang nie...XD...kalau tak de phone susah gilee kott...nak contact dengan member punn susah....=)


now dah ade phone baru a.k.a lame...=P...jage elok2....jangan bawak pergi sekolah....menyesal tak sudah lagi...huhu...=)...time nak exam baru dapat pakai phone...=.='...sabarr jewk laa...haha...


da la..malas nak cerite banyak...=P...esok dah start exam...walaupun seni..huhu...study smart...and never say never...=)..k bye ~ !!..


♥ Thanks for reading..luv yaa ♥

FINALLY

finally what??...=)...tunggu yee..last2 baru aku bagitahu...huhu..harap bersabar yee nyah2 sekalian...hehe...=P..tadi petang dalama pukul 2 kott...aku and mama pergi office papa aku...then same2 pergi makan...kteorg makan dekat food court giant...ade satu kedai tu...punye tomyam...peh ~ !!....sedap gilee...=)...so far tomyam kat sini second bez....huhu...first kat mane entah...lupe ~~....XD...


lepas mengisi perut masing...pergi jalan2 jap dekat giant tuu...ternampak jam g-shock....=)...ade warne purple...biru...hitam..putih...oren...dah cakap dah dengan papa aku...nak beli jam tuu...then dye cakap...nanti laa...=.='...sabarr jewk la...huhu...


masuk jewk yang bahagian dalam giant tuu....aku ternampak sorang budak lelaki nie...dress-up dye macam justin bieber....=)....siyezly, dengan topinye..seluar skinny..kasut supra ~ !!...wow...haha...setahu aku...ramai lelaki kat dunia nie fuck gile2 JB...XD


lepas 15 minit jalan2...pergi kedai CD jap...as usual la...aku kalau tak jumpa2 lagi JB never say never tu...aku tak akan stop suruh papa aku beli...haha..gile tak gilee la ku nie..=P..and akhirnye dapat jugak beli...=)...yang original punye...huhu...sebenarnya da banyak kedai jual CD nie...tapi semuanye rakam panggung....


aku punye excited kat situ..sampai kakak jual CD  tu punn perasan..haha..then mama aku cakap 


" dye memang minat justin bieber.."


" biase la kak..remaje...mane tak minat."


hehe...am i obsessed with justin bieber ??...=)...hell yeah ~ !!....hha...=)..then balik tu...belum sampai rumah lagi...aku snap pic CD tu...haha...tak de keje..



comel kannnnn??...HHA...cakap yes kalau tak...haha...da2..jangan layan budak gilee nie...huhu...bla..bla..bla..on the way balik rumah...dalam kepale otak aku.." i wanna watch JB....i wanna watch JB...i wanna watch JB.." ..haha...crazy much...

then..sampai jewk rumah...aku lari pecut macam husin bolt sambil pegang CD justin bieber tu...bukak DVD player...duduk kat sofa...dan tengok & hayati movie tu...=)...aku tengok tak kelip mate punn...haha...nampak beno menipu...=P..

bez gilee nak mampuzz..haha...kalau daripade 10 star...aku bagi 100 star..that means cerita nie bukan jewk best tapi banyak jugak mesej yang dia nak sampai kan...klimaks nye bila ______...haha...mane boleh bagitahu...membocorkan rahsia betul la..huhu..

dye cerita kan pasal JB dari fisrt orang kenal dye...sampai sekarang..40 juta peminat or more...=)....aura dye..peh ~ !!...daripade solid terus jadi liquid...HHA...cair babe...=)...huhu...besok nak tengok lagi...luse nak tengok lagi...haha..tak jemu doe tengok dye...

sape tak beli memang rugi la...bukan jewk dapat tatap muke comel dye tu...tapi dapat jugak aura & semangat dye tuk terus berjaye...so conclusionnye NEVER SAY NEVER....=)..wah ~ !!...hehe....siyezly aku tengah gilee time nie...=)..

aura JB melekat kat aku...haha..=P...aku rase entry panjang lebar nie semua pasal JB..haha...gedik betul lah minah nie..haha..biarlah ~ !!..aku gedik sebab JB...=P....haha..ok daaa....stop merepekING....XD....dah la..nak chaw dulu...homework tak siap lagi..=.='...JB punye pasal la nie...addicted betul...


♥ JB


♥ Thanks for reading..luv yaa ♥

craziness




=.='...nie la kerja yang aku selalu buat time
 bosan + gile
HHA...yes..im missing someone...tapi rantai F tu accessories jewk...tak de makne punn....=P..







♥ Thanks for reading..luv yaa ♥

superwoman??

...klik tuk besarkan...


HHA..superwoman??


♥ Thanks for reading..luv yaa ♥

Teacher's Day 2011

=)...to all SMKL teachers..happy teachers day ~ !!....huhu...XD...tadi kat sekolah...ade sambutan hari guru....bez gilee kott..HHA..ok2 first thing first....hmm...sampai jewk kat sekolah...sunyi ~~....dalam kelas aku duduk sorang2...=.='.


so sementara tu...aku sambung bace buku " saat kau hadir " ...bez la jugak....zainab cakap ade kembar dalam nie..HHA...=P....bla..bla..bla..time for kteorg berkumpul...aku punye excited duduk depan sekali...HHA...the awkward pasrt is...my so-called friends hampir dengan kteorg...=.='..


ok ~ !!...stop merepek pasal dia..huhu...mule2 kurang bez la..coz bagi ucapan2...tema hari guru tahun nie 60an.....=)....tapi kan...cikgu harmaini pakai baju cam BRUNO MARS.....XD....wa lau wey ~ !!...huhu...then cikgu2 ade acare sukan....aku  tengok bola tampar....XD..


aku sokong group yang ade cikgu haziq...HHA...tak de maksud tersirat...tersulit..tersepit....XD...bla..bla...bla...next acare yang rebut kerusi tu...lawak gilee seyh...lagi2 cikgu zarina...mak aii..terlompat2....childish...XD...then cikgu pe...sampai terjatuh...ish2...=P


and then mase band jamming tu...kteorg duduk berhampiran budak cool...tapi kteorg rse HOT....hahha...XD...band tadi bawak lagu 60an....luahan hati...=)...then yang tak ley blah..cikgu murad nyanyi lagu aishiteru...=)..terbaek ~ !!...bla...bla..bla...=.='....penat gilee laa...HHA...plus panas gilee kott mase tu...rase macam nak lari daripade situ...=P


huhu...then mase dah nak balik....budak2 india buat show dances.....wa lau wey....HHA..berdekah seyh...lagi2 budak india lelaki tu...peh ~ !!...sekeley...HHA.....tak cukup dengan tu...cikgu harmaini nyanyi lagu ape ek...tak tahu laa...sambil joget...hebatt ~ !!....HHA...=P..memang terbaek la...nie one of the hari guru yang gempak....XD...


hmm....balik tu....agak lame la tunggu mama aku....huhu...sambil2 tu amir boleh nyanyi lagu " the only exception " ...nak tertidur la dengar....hahha....JK....=P...hmm...thats all for teachers day...huhu....esok cuti....sempat jugak nak study sikit...HHA....=).


xoxo

♥ Thanks for reading..luv yaa ♥

hideous ~ !!

teka ape yang " hideous " ??

my stupid blog...HHA

tangan nie menggatal nak edit2

nah ~ !!..amik kau

buruk gilee

menyesal edit

=P..seriously

teramatlah buruk

" rice already turn into porridge  "

=.='..puihh

HHA...ape seyh

ayat tak boleh blah

da la nak out dulu

esok ade sambutan hari guru

confirm gempak

tak sabar nak tengok abang fara punye band

BHAHA....

♥ Thanks for reading..luv yaa ♥

Missing Star


=

=

=

=

=

=

=


=


=


=


=


=


HEY DUDE....I MISS YOU


=



=



=



=



=



=





=


=


=


=


=


=



i wish you could hear all the words that

im afraid to say


♥ Thanks for reading..luv yaa ♥

yesterday

yeah ~ !!...akhirnye...ok jugak blog nie...huhu....time de cerita HOT..dia boleh rosak...ish2...tapetape...at least dia dah ok....next time...jangan rosak2 lagi k...i kill you..hahaha...JK...=P..post nie...semalam punye cerita....=)..

hmm..semalam hari jumaat...last day of the week...as usual la ade yasin...tapi aku and zainab nak pergi tengok dulu dekat dewan ade or tak...coz budak2 form 4 tengah exam...on the way nak pergi sane...wa lau wey ~ !!...hehe...i see my FRIEND...XD...huhu..

ape seyh...dah tau ade exam...tak nak study...boleh pergi lepak...ish2...lantak kau lah...=P...then bla..bla..bla..malas nak cerita...BHAHA....lepas beberape jam waktu persekolahan...then balik ~ !!....XD...suke seyh..haih..=.='..dah nak exam punn tak sedar diri jugak...hoh0...study2...=)

sampai jewk dekat rumah..mengadap laptop terus...=P...aku tahu aku tak serajin korang..HHA...tapi malam aku study...huh...=)..mase tengah bace blog akak anis syafira nie...tibe2 ade orang hantar IM kat aku..so pergi la check...rupe2 nye...classmate aku last year...p/s: tak nak bagitau name dia..huhu...dia tanye aku something pasal budak saujana form 3...that " person " yang dia tanye classmate aku mase darjah 6 dulu...

so chat...chat...chat..sampai penat jari aku nie menaip...dia tak paham...=.='...haih..so dia cakap...kejap lagi dia datang rumah aku...suruh tunjukkan jalan...firstly aku ingat dia main2...coz dia nie ape punn tak boleh...HHA...JK...=P...

mase tengah syok melayan blog kakak anis tadi tu...tibe2 ade 2 orang manusia datang rumah aku...haha...mesti lah manusia..takkan haiwan kott..hehe..agak terkejut la...HHA...then cerita2....so dia decided _______.....=.='...OMG...yang ____ tu secret....coz...kalau aku bagitahu....nanti dia punye awek & peminat2 dia tu serang aku...HHA...tak sanggup...=P...

agak seram la...tapi malas la nak cerita...kalau aku nak cerita punn pada best friends aku & awek dia...BHAHA...=P....no laa..JK ...hmm...da laa....nak chaw dulu...mau makan..perut da berbunyi lagu BABY dah nie...HHA..tipuu jeee...=)...k bubbye....

xoxo



♥ Thanks for reading..luv yaa ♥

terbaek ~ !!

=)..hari nie..buat pertama kali dalam sejarah...aku kene duduk kat luar kelas....=='...HHA..padan muke..sape suruh tak siapkan homework??.,..=P...btw bukan aku sorang jewk..tapi hampir semua dak kelas aku kene duduk luar...penuh gilee kott kat luar...HHA...kat dalam kelas ade 7-8 orang jewk...ish2...betape pemalasnye budak 3wukm...=P..

tapi best la...syok pulak duduk kat luar ramai2...hehe...=P..lepas 15 minit kott...cikgu surh masuk...nasib baek cikgu tak mengamuk...HHA..=)...and then phone cikgu keluar lagu bad romance lady gaga...coz ade message masuk...cikgu biarkan jewk..so budak2 cine nyanyi sekali...HHA...berdekah seyh...XD...gilee betul...huhu..

rehat tadi..=.='...aku hampir nak terjatuh depan kawan aku tu...huh..nasib baek tak jatuh betul...kalau la kann..aku terjatuh..peh ~ !!..bengang sampai nak pindah sekolah...HHA...tak de laa sampai cam tu..huuu....siyezly...=P

next subject kteorg seni...akhirnye cikgu haziq datang...HHA...dah lame gilee kott tak masuk kelas...since olahrage....=.='...cikgu2...haha...bla..bla..bla...balik ~ !!...HHA...yang lepas seni tu...tak de ape2 story...huhu...balik plak...=.='...lame gilee kott aku tunggu...HHA...da la sorang...seram ~ !!...=P..gedix seyh...=P..lantak la..who cares??....huhu...

dalam 15 minit aku terpacak kat tempat parking kereta tu...hahah...lastly mama aku punn sampai...huh..lega sikit...masuk jewk kereta...mama aku terus tanye..

" tu eh fad..".

=.='...nak tak nak aku kena jawab..

" a'ah...yang beg coklat tu.."..

mama aku angguk and terus drive...

kePELIKan laa...HHA...tak pasal2 tanye....huhu...malam nie...ade tusyen bersame murad...walaupun aku 40% demam....tapi aku kene pergi jugak...next week dah exam....=.='....huh...kene study...hafal formula....macam susah...tapi aku kene try...i will NEVER SAY NEVER...=)
♥ Thanks for reading..luv yaa ♥

. . . =.=' . . .

bengang la shial ~ !!..T__T....adoii..kenape la aku jadi macam nie??..kenape aku tak boleh buat...macam semua orang??...kenape??..=.='..ughh...shit ~ !!...T__T..salah orang tu jugak..coz tak ajar aku dengan betul dulu...shial punye pak cik..HHA..amik kau..geram seyh....pasal dia la...aku tak pandai langsung ~ !!..=P...dah2..malas nak cakap pasal tu lagi...

hmm...tadi kat sekolah....ieka cakap KAWAN dia...blocked dia....=.='...dasar gilee punye budak...huh...=P...tapetape...ieka kau boleh cari orang yang lebih hebatt daripade KAWAN kau tu...err...HHA....

and then..mengikut cakap ieka..semalam kawan aku..cakap pasal aku...=.='..tak tahu la betul ke tak...dia cakap...kawan aku tu dengan budak down sindrom tu..HHA...by that i mean afif...XD...huhu..mase tu kat pondok..ieka tengah tunggu bas kott..

lepas tu dia dengar kawan aku tu...cakap pasal aku..tak tahu la pasal ape...yang pastinye dia cakap ade tersebut nama aku....bhaha....and then ieka cakap kat aku tadi.." tanda2 "....really??....=P...HHA...ape seyh..kenape tak nak cakap pasal the other girl tu??...=.='...HHA..lantak la...=P

da la..nak blah dari sini dulu...buat sakit hati jewk kott...cerita pasal kawan aku tu...HHA...=P...exam dah nak dekat..so nak study..before its too late...huhu..bubbye..


p/s : sorry tak boleh bagitahu pasal ttuuutt..HHA...memang menunjukkan kelemahan aku...=.='

♥ Thanks for reading..luv yaa ♥

Untitled

=='...no title for today...huhu..pagi tadi...as usual la..buat kerja sikit sementara tunggu my friends....10 minit pastu kott...dyeorg dah sampai...so cepat2 la kteorg siapkan kerja science...HHA...memang dasar pemalas...=P...and then cikgu ruzita cakap.." semua turun bawah..tuan haji sulor nak bagi ucapan sikit.."..tak salah aku ayatnye cam tu la...huhu..


cikgu sulor cakap...nie punn pasal perikse pertengahan tahun 19 may nanti...=='...seram weyh...dah macam PMR sebenar...huhu...cakap..cakap..cakap...pastu dia masuk pulak pasal kem kecemerlangan PMR 2011 dekat AKLI tuu...daripade 300 orang pelajar...3 orang jewk yang dah bayar...=='..memang tak dapat sambutan betul..huhu..


aku & farah bayar terus...huhu..nasib baik bawa duit...=)..tapi tak semua pergi..boleh dikatekan separuh kott yang pergi...nie punn kene pakse..baru nak bangun...haih..=='..ape seyh...rugi la tak pergi...rm30 kire murah pe..bayaran sebenar rm60...coz dia buat 3 hari 2 malam...=)..


harap2 bez & dapat banyak ilmu la kat sane..kalau tak..membazir jewk pergi...huhu...and then..lepas habis dengar bebelan ucapan cikgu tadi..balik la kelas masing2...hmm..bla..bla..bla..rehat  da ~ !!..HHA...cepat nye...=P..mase rehat kteorg jage perpustakaan..as usual la..hari selase kan....


...dari minit ke minit...dari jam ke jam....HHA..dah2...stop merepekING....huhu...time for go back from school...=)...so budak2 perpustakawan kene la stay sekolah kejap...sampai pukul 4.30 jewk kott...huhu...hari nie kteorg tak buat kerja sangat...mase mule2 masuk tu..cik aisyah tu nak buat mesyuarat kecil..


pasal tak puas hati nie..=='..ape seyh....nie yang pasal ketua yang jage hari __....HHA..mane boleh bagitahu...secret ~ !!...=P...huuhu...aku memang setuju sangat pasal budak nie ha...memang GK tahap gaban...=P...haha..lepas tu...aku..intan & aina cakap kat cik aisyah.." cik aisyah..tak nak buat ke baju untuk perpustakawan...kalau tak punn buat name tag warne laen.."..


=)...aku on jewk..huhu...tapi biar la name tag lain colour..huhu..kalau baju tu..agak susah la..=P...HHA....kalau la name tag nak tukar warne...harap2 warne purple & black...=)...love that colour...huhu..kalau tak punn biru..=P..


mase tengah tak de orang tu..aku...ain..fizza..aina..annisa...kumpul la kat kaunter tu...bosan gilee kott...and then berbual pasal kem kat AKLI tu..sape entah cakap.." harap2..kem tu..best same macam kem dekat tiram indah village tu..."..


o.0...i was there ~ !!...HHA...siyezly...aku memang tak nampak ain..fizza or aina...coincidence...=P...huhu..start dari situ..masing2 la cakap pasal kem kat tiram tu...kem tu tahun 2008...=)...wah ~ !!...miss that memory..with pak long..dunno name sebenar...XD...


memang gempak la kem tu...kem kat situ...ade la kem paling best yang aku pernah pergi..huhu..aktiviti dia agak lasak...=)...hope kem kat AKLI punn best jugak....=)..hmm..dah la...penat aku menaip nie..HHA...chaw dulu..bubbye...=)..


xoxo


♥ Thanks for reading..luv yaa ♥

Chocolate Cake


sape punye kek la nie??...huhu
=)...nie la kek for birthday fara...
sedap gilee kott...
mengikut cakap asil tadi..
HHA..
haziq a.k.a kecik cakap kek nie sedap..
dia tak pernah cakap something tu sedap..
HHA...terbaek ~ !!...=)..
huhu..tadi pagi...ketorg buat tak tahu jewk..
=)...saje je kott...last2 dia tahu jugak..
HHA..sah kteorg memang tak pandai berlakon..=P
kteorg makan kek tu mase rehat..
tapi ramai yang da pergi kantin..=='..
adoii...HHA..
bla...bla..bla..
hampir semua orang de..
kteorg punn sambut la..=)..
kurang syok coz tak de tepung...XD
hmm...mase tengah makan kek tu...
ketorg ternampak KAWAN ieka..
so fara ajak la join..
coz befday dia 7 mei..fara 8 mei...=)
kalau da offer kat KAWAN ieka..
confirm dia nak..HHA..
mase dah nak habis da...tibe2 sekumpulan kott
daq2 form 4 datang....=='..
KAWAN aku ade kat situ..
so lex jewk...nothing to rush for..
HHA..=P..
mengikut cakap ieka pulak..
dia asyik tengok aku...
BHAHA...=P..
i have nothing to do with it..ok??..=)
huhu...so thats the end...HHA..
lepas melantak kek tu..kteorg naek makmal science..
=)...mase balik..aku tunggu sorang...=='....
takut kott...HHA...=P..
aku bukan biase punn buat ape2 sorang2..
HHA...sah..memang tak pandai berdikari...=P..
puihh...=P..
....=='....k la...chaw dulu..
sebelum tu..korang amatilah gambar kat bawah nie..
kalau korang baik hati..
tolong la beri sumbangan kepada dia..
insyaallah hidup korang akan diberkati..

=

=

=

=

=

=

=

=

=

=

=

=

=

=

=

=

=

=

=
budak down sindrom SMKL
=

=

=

=

=

=

=

HHA...no offence..=)
gurauan semata-mata...
kteorg ade video jugak tau..HHA..
tapi tak berape nak panjang..=P


video

♥ Thanks for reading..luv yaa ♥

8 May 2011

=

=

=

=

=

=


=)...happy mothers day 
to all of the mothers in the world...
huhu...btw hari nie bukan hari ibu jewk...
hari nie jugak birthday my friend..
farah bt kader sahib...=)..
HHA...happy birhtday fara...
hope kau and pasha always forever....
setahu aku..korang dah 1 tahun 2 bulan kan??
...=)...wah ~ !!..dasyat ar...
walaupun sorang kat kote...sorang lagi kat larkin...
anyway..aku harap kau berjaya dalam hidup kau...
and capai ape yang kau nak..
last but not least...
NEVER SAY NEVER ok??...=).. 

=

=

=

=

=

=



♥ Thanks for reading..luv yaa ♥